Számítógépes grafika, DTP

Hibátlan iparos munka! Nem vagyunk híve az agyatlan művészkedésnek, korrekt, színvonalas munkát végzünk felesleges sallangok nélkül.

Technikai háttér

Mac Pro munkaállomáson, kalibráltt kijelzőkkel dologozunk a tökéletes és gyors eredmény érdekében.

Több terrabájtnyi fotós és illusztrációs háttértár segíti a kreatív munkát. Ha ez sem elég, megfotózzuk a szükséges illusztrációkat!

Nyomdai háttér

Állandó, kipróbált nyomdákkal dolgozunk, kis- és nagypéldányszámú kiadványokat is jó áron tudunk nyomtatni.


Laptervezés

Specialitásunk a színes havi és időszaki kiadványok tervezése. Verhetetlen árakat tudunk biztosítani, ha szükséges, besegítünk a szerkesztésbe. Képszerkesztést is vállalunk!

Időnként várat építünk…

Ne higyjen annak, aki szerint csak 300 DPI felbontású, tökéletes képenyaggal lehet kiadványt készíteni. Ha szükséges, sokkal rosszabb eredetiből is dolgozunk. Persze a tökéletes eredmény könnyebebn biztosítható a hibátlan eredetivel!


A Colorlabról

A Colorlab.hu munkatársai több mint tíz éves grafikai és fotós múlttal rendelkeznek. Canon professzionális fényképezőgépekkel és komplett mobil stúdiófelszereléssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Több száz elégedett ügyfelünk igazolja, igyekszünk minden igényt kielégíteni, gyorsan és professzionális minőségben.

A határ a csillagos ég

Stúdiónk magas színvonalon vállalja rendezvények, esküvők, családi események fotózását – MAC-es DTP háttérrel szórólapjai, kiadványai elkészítését.

Filozófiánk

testNem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, valószínűleg gyorsabb is akad, de nálunk elsődleges a megrendelő, és bármilyen problémára találunk megoldást.