Esküvők A-tól Z-ig

Legyen szó egy meghívó tervezéséről vagy a szertartás teljes megörökítéséről, bármiben számíthat ránk. felkészült csapatunk akár több fotóssal és videóssal is rendelkezésére áll. Extra szolgáltatásként mobilstúdiót építünk fela buli helyszínén – plusz költség nélkül!

Előkészület

Elsőként, legjobb, ha egy SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ (vagy tartalamas telefonbeszélgetés) keretében megbeszéljük a részleteket: helyszíneket, időpontokat, az esküvő pontos menetét, egyéni kívánságaikat, valamint, hogy milyen formákban szeretnék a képeket megkapni, ezek alapján tudok pontos árajánlatot adni.

Beállított képek

Ahhoz, hogy egyedi, színvonalas képek készülhessenek, két dolog nagyon fontos: az elegendő idő és a megfelelő fotózási helyszín kiválasztása. A legjobb választás, az esküvői szertartás előttre - vagy még jobb, ami ritkábban valósul meg, az esküvői szertartást megelőző napra - szervezni a fotózást és 1,5-2,5 órát szánni rá.

A fotózásra szánt 1-2 óra nagyon gyorsan elröpül, egy szép helyen, könnyed, vidám légkörben. Egy ilyen helyszíni fotózásnál több száz kép készül, ebből válogatjuk ki, a legjobban sikerülteket.


A szertartás

Az esküvői ceremóniákon történtek egyszeriek és megismételhetetlenek, ezért igyekszünk a legfontosabb és felejthetetlen pillanatokat, eseményeket a maguk hangulatában visszaadni, megörökíteni a kedves családtagokat, rokonokat, barátokat. Természetesen felszínre kerül itt sok érzelem - öröm, boldogság, szomorúság - és sok emlék is, amelyek részei az esküvői eseményeknek.
Az események fotózása riport jellegű, adott helyszínen, időben, adott körülmények között, amelyeknek professzionális technikával igyekszem megfelelni.
A fotózás sikere érdekében a párokat arra kérem, hogy a legfontosabb eseményeken, mint gyűrűfelhúzás, a csók vagy a koccintás ne siessenek.
A esküvői szertartások után van lehetőség a szabadban vagy beltérben elkészíteni a csoportképeket, illetve a hozzátartozókkal, barátokkal a kisebb csoportos képeket.

A buli, vacsora

Sokan úgy gondolják, hogy ilyenkor már nincs szükség fotósra, hiszen ott vannak a rokonok, akik úgyis készítenek képeket. Pedig igazán ez az egyik legmozgalmasabb része az esküvő napjának, ilyenkor már felszabadultabb a pár, lazább a légkör, ekkor kerül sor a pohárköszöntőkre, táncra, torta felvágására, egyéb eseményekre, mely pillanatok egyediségük, megismételhetetlenségük miatt megérdemlik, hogy magas színvonalon kerüljenek megörökítésre. Ez bizony tapasztalt fotós számára sem kis kihívás, a változó fények, gyors mozgások, váratlan események miatt.

A Colorlabról

A Colorlab.hu munkatársai több mint tíz éves grafikai és fotós múlttal rendelkeznek. Canon professzionális fényképezőgépekkel és komplett mobil stúdiófelszereléssel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Több száz elégedett ügyfelünk igazolja, igyekszünk minden igényt kielégíteni, gyorsan és professzionális minőségben.

A határ a csillagos ég

Stúdiónk magas színvonalon vállalja rendezvények, esküvők, családi események fotózását – MAC-es DTP háttérrel szórólapjai, kiadványai elkészítését.

Filozófiánk

testNem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, valószínűleg gyorsabb is akad, de nálunk elsődleges a megrendelő, és bármilyen problémára találunk megoldást.